Onze assortimentsstrategie maakt ons uniek. Geen honderden rassen, maar juist specifieke selectie, jaarlijks afgestemd op basis van de wensen van de retailer.

Dit vaste assortiment stellen we jaarlijks samen op basis van onze strenge kwaliteitseisen en de wensen van onze klanten. Bij deze selectie nemen we dus niet alleen hun assortimentswensen mee, maar kijken we ook goed naar de stevigheid, houdbaarheid en uniformiteit. Alleen de beste rassen nemen we op in ons assortiment en planten we grote teeltvakken van aan. Hierdoor heeft elke kwekerij de volle aandacht voor twee of drie rassen en zijn we toch in staat om u een breed kleurenpalet gerbera’s aan te bieden.

Een jaarlijks samengesteld retail assortiment naar wens van onze klanten.

Ons assortiment voor 2021

Grootbloemig

Pre Semmy

Prelude

Rich

Scala

Orange Up

Pre Intenzz

Catwalk

Don Leo

Madeira

Olympic Gold

Blinddate

Café Del Mar

Candela

Mini gerbera

Lido

Whisper

Anna

Bison

Bridal Kimsey

Bueno

Cafe

Cookies 'n Cream

Dixon

Dolcetto

Everton

Franky

Kimsey

Lauda

Mokka

Neon

Nirvana

Pelican

Snowy

Suri

Twiggy

Bison Gold

Jumbo

Grote partijen

Onze teelt is grootschalig opgezet zodat we grote uniforme partijen kunnen leveren aan onze klanten. Zo zorgen we voor efficiënte productie en verwerking van retail geschikte rassen.

Stabiel en betrouwbaar

Heldere vaste prijsafspraken, een stabiel assortiment met betrouwbare rassen met stabiele kwaliteit en gelijke bloemdiameters. Wij zijn uw stabiele en betrouwbare retailspecialist.

Logistieke perfectie

Snel en flexibel handelen is onmisbaar. Op ons centrale distributiecentrum worden gerbera’s van 11 kwekerijen op efficiënte wijze verwerkt, gekeurd en klaar gemaakt voor transport. 

Optimaal assortiment

Geen honderden rassen, maar een speciale retail selectie van retail geschikte gerbera’s. Jaarlijks samengesteld met oog voor kwaliteit, houdbaarheid, trends en naar wens van onze klanten. 

Stevige kwaliteit

Door onze strenge kwaliteitscontrole, behaalde certificaten en onafhankelijke keuringen, zijn we in staat om de hoogste kwaliteit gerbera’s in het retail schap aan te bieden. 

Groene gerbera’s

We zetten in op slim middelengebruik om de consument klimaatvriendelijke gerbera’s aan te bieden. Zo gebruiken we geen plastic en beschikken we over alle benodigde certicaten. 

Samen verder groeien?

Bloemenverkoop in het retailschap is een vak apart, daarom is Colours of Nature erop ingericht om het retailkanaal optimaal te bedienen. Samen met onze acht kwekers én u, gaan we voor het best mogelijke bloemenschap.

Contact

+31 174 - 255 900
info@coloursofnature.com

Bezoekadres

ABC Westland 501
Poeldijk

© Colours of Nature |  Algemene voorwaarden